Σκηνές τρόμου για τους 330 επιβάτες του πλοίου Αχαιός – Γύρισε στον Πειραιά και επέστρεψε

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των επιβατών μέσα σε πλοίο της γραμμής από Πειραιά για Αίγινα που έπεσε σε σφοδρή θαλασσοταραχή λίγο έξω από το λιμάνι του νησιού.

Το ταξίδι εξελίχθηκε σε θρίλερ από τους θυελλώδεις ανέμους που δεν επέτρεψαν σε όλους τους επιβάτες να αποβιβαστούν στο λιμάνι της Αίγινας.
Η μανιασμένη θάλασσα και τα κύματα έκαναν το ταξίδι εφιάλτη για τους 330 επιβάτες που βρέθηκαν μέσα στο πλοίο και δεν γνώριζαν αν τελικά θα φτάσουν στον προορισμό του.

Σύμφωνα και με τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ο καπετάνιος φαίνεται ότι δυσκολεύτηκε αρκετά για να προσεγγίσει το λιμάνι της Αίγινας με τους επιβάτες να παρακολουθούν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Η αρχική πρόβλεψη για τους ανέμους διαψεύστηκε στην πορεία αφού στην περιοχή έπνεαν άνεμοι εντάσεως 6 με 7 μποφόρ κάνοντας δύσκολη την πρόσδεση του πλοίου στο λιμάνι του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις λιμενικές αρχές ο καπετάνιος μετά από προσπάθειες έδεσε τελικά στο λιμάνι της Αίγινας κατέβηκαν ελάχιστοι επιβάτες όμως έκρινε πως η συνέχιση της αποβίβασης εγκυμονούσε πολλούς κινδύνους λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Μάλιστα η μανία του ανέμων ήταν τόσο μεγάλη που έσπασαν τζάμια στο πλοίο με την αγωνία των επιβατών να είναι έκδηλη.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα