Σκιάθος: Κακουργηματική δίωξη για παιδική πορνογραφία στον υποπυραγό

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο 39χρονος οδηγήθηκε τη Δευτέρα στην Εισαγγελία και με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ μέχρι τότε αποφασίστηκε η κράτησή του.

Ο Υποπυραγός του Π.Σ., στα ηλεκτρονικά μέσα που είχε στην κατοχή του και στο κινητό του τηλέφωνο κατείχε υλικό από επώνυμες γυναίκες οι φωτογραφίες των οποίων ήταν δημοσιευμένες στο διαδίκτυο καθώς και γυναίκες που είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους από τις οποίες είχε ζητήσει και λάβει φωτογραφίες σε προκλητικές στάσεις. Από έλεγχο στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίσθηκαν φωτογραφίες και με ανήλικες ενώ μεταξύ των φωτογραφιών εντοπίστηκε φωτογραφία ανήλικης περίπου 8ετών.

Ο ίδιος φέρεται να συμβιώνει με διαζευγμένη γυναίκα με δύο ανήλικες κόρες ηλικίες 10 ετών και 12 χρόνων, ενώ τα ξημερώματα της Κυριακής η μητέρα των ανηλίκων εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της με εστίαση στα επίμαχα σημεία της ανήλικης και του ζήτησε εξηγήσεις που δεν της δόθηκαν.

Το πρωί της Κυριακής, η γυναίκα σε βάρος του Αξιωματικού του ΠΣ, υπέβαλε καταγγελία και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψή του. Όπως η μητέρα των δύο κοριτσιών ανέφερε η 10χρονη πριν λίγες ημέρες είχε αναφέρει στη μητέρα της ότι ο Αξιωματικός του ΠΣ, ενώ η ίδια απουσίαζε, την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του, και κοιμήθηκαν μαζί.

Η γυναίκα ζήτησε την ποινική δίωξη του πρώην συντρόφου της Υποπυραγού και Υποδιοικητή του ΠΣ στο Αεροδρόμιο Σκιάθου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα