Eνας 65χρονος δρομέας που συμμετείχε σε ορεινό ημιμαραθώνιο αγώνα στην Σκιάθο, στη διαδρομή των 10χλμ, πέθανε από ανακοπή καρδιάς.
Οάτυχος άνδρας αγγλικής υπηκοότητας έπεσε στον κυκλικό κόμβο του Αεροδρομίου και παρά την άμεση αντίδραση και τις προσπάθειες των διασωστών, αλλά και του απινιδωτή, που διαθέτει το αεροδρόμιο δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο Γενικός γιατρός Νίκος Εγνατιάδης με κάρπα προσπάθησε να επαναφέρει τον άτυχο δρομέα επί 40′, αλλά δυστυχώς ο 65χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο 65χρονος Άγγλος αθλητής φορούσε βηματοδότη και σύμφωνα με πληροφορίες πρόσφατα είχε ανανεώσει τον βηματοδότη του και είχε ελεγχθεί από τον καρδιολόγο, που τον παρακολουθούσε.