

Στάση εργασίας από 09:00-12:00 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του Νοσοκομείου στις 9 π.μ. εξήγγειλαν για αύριο, Τρίτη, οι εργαζόμενοι στο Σισμανόγλειο, με τη στήριξη της ΠΟΕΔΗΝ.
Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, το Σισμανόγλειο μετατράπηκε για δεύτερη φορά σε ειδικό Νοσοκομείο κορωνοϊού. «Χωρίς κανένα σχεδιασμό, χωρίς επαρκή στελέχωση, επιβάλλοντας υπερεργασία και υπερεφημεύρευση στο προσωπικό.
Στη Βόρεια και Ανατολική Αττική σήμερα δεν υφίσταται Γενικό Δημόσιο Νοσοκομείο για περιστατικά πλην κορωνοϊού.
Το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο κορωνοϊού. Το Αμαλία Φλέμιγκ Νοσοκομείο κορωνοϊού. Το Παίδων Πεντέλης Εμβολιαστικό Κέντρο.
Σχεδιασμός στο πόδι ή αφήνουμε τον ιδιωτικό τομέα στην περιοχή να κάνει πάρτι;» διερωτάται η ΠΟΕΔΗΝ.
Όπως επισημαίνει, στο Σισμανόγλειο σταμάτησε η λειτουργία εξετάσεων, θεραπειών, χειρουργικών επεμβάσεων γενικών περιστατικών. «Ασθενείς που είναι σε λίστα αναμονής μήνες, αναβάλλονται τα ραντεβού τους με κίνδυνο της ζωής τους.
Στο Νοσοκομείο αναπτύχθηκαν 290 κλίνες για περιστατικά κορωνοϊού σε 7 κλινικές με μόνο 26 παθολόγους και πνευμονολόγους στο σύνολο.
Εξαιτίας αυτού για ασθενείς με κορωνοϊό εφημερεύουν και τους παρακολουθούν γιατροί άλλων ειδικοτήτων (χειρουργοί, ουρολόγοι, οφθαλμίατροι, αλλεργιολόγοι κλπ).
Οι νοσηλευτές είναι 2 σε κάθε βάρδια για 30-40 ασθενείς με κορωνοϊό, μεταξύ αυτών και διασωληνωμένοι. Τι να προλάβουν να κάνουν νοσηλεία, φροντίδα;
Η ΜΕΘ 18 κλινών πάντα γεμάτη με αρκετούς ασθενείς διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ σε απλές κλινικές. Μετά αναρωτιούνται για την υψηλή θνητότητα. Δεν κρύβονται όσο και εάν προσπαθούν οι λόγοι που χάνουμε 90 ασθενείς με κορωνοϊό την ημέρα» υπογραμμίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.
Σχετικά Νέα
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.