Σινεμά με… διπλά κρεβάτια, καναπέδες και room service!

Αναμφισβήτητα, ο καλύτερος τρόπος να απολαύσουμε μία ταινία είναι να έχουμε όσο το δυνατόν πιο αναπαυτική στάση – δηλαδή… στο κρεβάτι ή τον καναπέ. Αυτή τη βασική αρχή αξιοποίησε ένας κινηματογράφος στην Ελβετία, δημιουργώντας αίθουσες VIP με διπλά κρεβάτια και αφράτα μαξιλάρια ή αναπαυτικούς καναπέδες – ανάκλιντρα αντί για καθίσματα – και απογείωσε την σινεφίλ εμπειρία!Η αίθουσα «VIP Bedroom Cinema» στο σινεμά Pathé του Σπράιτερνμπαν, διαθέτει έντεκα διπλά κρεβάτια, σε μικρή ανάκληση απέναντι από τη μεγάλη οθόνη, με καθαρά σεντόνια και μαξιλάρια σε κάθε προβολή. Η αίθουσα άνοιξε την προηγούμενη εβδομάδα.

Το ατομικό εισιτήριο κοστίζει 32,6 ευρώ και εξασφαλίζει έξτρα προνόμια, αφού οι θεατές μπορούν να παραγγείλουν τα αγαπημένα τους αναψυκτικά και τα σνακς χωρίς να σταθούν στην ουρά, με τους υπαλλήλους τους σινεμά να τους σερβίρουν στο κρεβάτι.

Για όσους πάλι προτιμούν την ατμόσφαιρα του σαλονιού, υπάρχει πάντα και η αίθουσα «VIP Lounge» με τεράστιες πολυθρόνες και διπλούς καναπέδες.

VIP Lounge cinema

Το concept ολοκληρώνεται από VIP αίθουσες για μικρά παιδιά, με τεράστιες μαξιλάρες, τσουλήθρα και παιχνίδια.

VIP kids cinema

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του σινεμά, Βενάτσιο ντι Μπάκο, η εταιρεία φιλοδοξεί να προσφέρει στο φιλοθέαμον κοινό κάτι πραγματικά πρωτοποριακό και καινοτόμο.

Ευελπιστούμε να δούμε ανάλογα εγχειρήματα και στις ελληνικές αίθουσες σύντομα!

Σχετικά Νέα