

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται σε εκβιάσεις, ξυλοδαρμούς, εκρήξεις και εμπρησμούς προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, οργάνωση στην οποία φαίνεται να ανήκουν και τέσσερις από τους συλληφθέντες για τη συμπλοκή στη Λ. Αλεξάνδρας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.
Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα Τρίτη, σε παρουσίαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα μέλη της οργάνωσης διέπρατταν εκβιάσεις σε καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος, εκρήξεις, εμπρησμούς, ξυλοδαρμούς, καθώς και αγοραπωλησίες ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Πρόκειται για 14 συλληφθέντες, τέσσερις εκ των οποίων είναι ανάμεσα στους 74 συλληφθέντες για τη συμπλοκή στη Λ. Αλεξάνδρας το Σάββατο (13/7). Τρεις ακόμη είναι έγκλειστοι των φυλακών.
Σημειώνεται ότι τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν καλάσνικοφ, χρηματικό ποσό ύψους περίπου 200.000 ευρώ, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών έχουν στα χέρια τους βίντεο από κάμερες ασφαλείας με τη δράση των εκβιαστών.
Σχετικά Νέα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο και τον Άλιμο λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή 27-4-2025 θα.
Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων
Όχημα τύπου βαν τυλίχθηκε στις φλόγες εντός πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα..
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.