Σήμερα η βραδιά μνήμης για τον Ζακ Κωστόπουλο και την περσόνα του Zackie Οh στο Θέατρο Εμπρός

Σήμερα Δευτέρα και ώρα 9μμ, πραγματοποιείται η βραδιά μνήμης για τον Ζακ Κωστόπουλο και την περσόνα του, Zackie Οh, στο Θέατρο Εμπρός. Βρείτε την εκδήλωση/event στο Facebook, εδώ.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με συζήτηση / ομιλία με θέμα: «Πόσο ασφαλή νοιώθουν τα «διαφορετικά» άτομα να κυκλοφορούν Στην Αθήνα του Σήμερα;».

Θα ακολουθήσει παρουσίαση πτυχιακής εργασίας απο το Τμήμα θεατρικών Σπουδών / Σχολή ανθρωπιστικών και κοινωνικών Επιστημών του πανεπιστημίου Πατρών της Δανάης Παπαδάκη με θεμα: «Ο Ζακ Κωστόπουλος ως drag queen»

Θα Μιλήσουν :

  • Κίμωνας Μελικέρτης: Γενικός Γραμματέας Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ)
  • Βαγγέλης Χατζηνικολάου: Ηθοποιός σκηνοθέτης εκπροσωπος επικοινωνίας των Proud Seniors Greece (ομαδα υποστήριξης ΛΟΑΤΚΙ ατόμων ηλικίας 50+)
  • Αικατερίνη Κονταρίνη: Σενάριο, Καλλιτεχνική Διεύθυνση, Υπεύθυνη παραγωγής
  • Πάνος Θάνος: Σενάριο, Καλλιτεχνική Επιμέλεια, Ενδυματολόγος

Επίσης:

  • Εύη  Τσακλάνου: Ηθοποιός,Χορογράφος  Κοινωνική λειτουργός
  • Γιώργος Καλογερόπουλος: Σκηνοθέτης,Μουσικός,Ηθοποιός

Θα ακολουθήσει μικρή μουσική  «στιγμή» με την Ερασμία Μάνουκαι παρουσίαση του τραγουδιού  » Μια ρωγμή » (Αδριανός Νονης ,Εύη Τσακλάνου , Γιώργος Καλογερόπουλος) απο την παράσταση Ραγισμένες.

Στο τέλος της εκδήλωσης, όποιο άτομο θέλει να αφηγηθεί την δική του ιστορία σε βίντεο για το #vgeskaipes μπορεί να απευθυνθεί στους συντελεστές της Καμπανίας.

*ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ατομα  με αμαξίδια

*η είσοδος είναι ελεύθερη  /
θα υπάρχει κουτί προαιρετικής  συνεισφοράς για τα δικαστικά έξοδα

Σχετικά Νέα