

Με ευρωπαϊκό αέρα αλλά με τον γνωστό χειμαρρώδη και εμψυχωτικό του λόγο, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απευθύνθηκε στους συμπατριώτες του Κρητικούς και στελέχη της ΝΔ στο προσυνέδριο του κόμματος στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τους παρότρυνε να επιδείξουν ενότητα, εγρήγορση και ετοιμότητα ενόψει των πολλαπλών προκλήσεων σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Καθόλη τη διάρκεια του προσυνεδρίου της ΝΔ αντάλλασσε απόψεις με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για τις τρέχουσες εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Το προσυνέδριο ήταν μια καλή ευκαιρία, μετά από πολύ καιρό λόγω της πανδημίας, να βρεθούν δια ζώσης και να συζητήσουν τα προβλήματα που απασχολούν την περιφέρεια αλλά και τη νέα γενιά.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.