

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με όσα είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Open εξαπέλυσαν οι «Έλληνες Ριζοσπάστες», μια κίνηση με επικεφαλής τον πρώην υπουργό της ΝΔ Σάββα Τσιτουρίδη.
«Ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στην κ. Στάη και στον τηλεοπτικό σταθμό Open, αναφερόμενος μεταξύ των άλλων στον πρόεδρο των Ελλήνων Ριζοσπαστών, Σάββα Τσιτουρίδη, δήλωσε πως “δεν μιλάμε για ιδιαιτέρως σοβαρά πρόσωπα”», σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους και προσθέτουν: «Οι Έλληνες Ριζοσπάστες δεν θα ακολουθήσουν τον αυτοδημιούργητο κ. Μητσοτάκη στον κατήφορο που έχει πάρει. Θέτουν μόνο ένα ερώτημα: Δεν ντρέπεται ο κ. Μητσοτάκης;»
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Κόλαφος η έκθεση της Human Rights Watch για την κυβέρνηση
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Κ. Μητσοτάκης στην απονομή του βραβείου για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας: Αυτή η αναγνώριση ανήκει στον ελληνικό λαό
«Αυτή η αναγνώριση δεν είναι δική μου αποκλειστικά, διότι κατά κύριο λόγο ανήκει στον.
Απ. Τζιτζικώστας: Στόχος μας η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού μέσω ενιαίας ευρωπαϊκής στρατηγικής
Στον τομέα του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί ίσως το πιο ανθεκτικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης.
Η Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για εκβιασμούς και ζητά εξηγήσεις από τον Καρώνη για το πόρισμα
Τέμπη: Το γεγονός ότι το πόρισμα του κ. Καρώνη, από το ΕΜΠ, «δείχνει» προς τα.