

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπομέρειες της νέας υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης 12χρονου κοριτσιού στην Αθήνα, για την οποία η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψη δύο ανδρών 53 ετών και 42 ετών.
Το τραγικό περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν το παιδί είπε στη μητέρα του όλη την αλήθεια για το τι συνέβαινε και εκείνη με τη σειρά της προχώρησε σε καταγγελία στις αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της 12χρονης εργαζόταν ως καθαρίστρια στο κατάστημα του 53χρονου και κάποιες φορές, για μικρές εργασίες, στο κατάστημα πήγαινε και το 12χρονο παιδί.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 53χρονος αφού κακοποίησε τη 12χρονη, κάλεσε και τον 42χρονο φίλο του στο κατάστημά του, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού και μάλιστα έναντι αμοιβής.
Αυτά συνέβαιναν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τον Απρίλιο μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο μέσα στο κατάστημα του 53χρονου, ο οποίος φέρεται με όπλο να απειλούσε το παιδί.
Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και από άλλα άτομα με τις έρευνες να συνεχίζονται.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.