

Μια ανήλικη κοπέλα κατήγγειλε ότι να έπεσε θύμα βιασμού από 36χρονο σε χωριό του δήμου Νέας Ζίχνης Σερρών.
Η 15χρονη μαθήτρια πήγε μαζί με τους γονείς της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση, και κατήγγειλαν ότι η ανήλικη εξαναγκάστηκε να ολοκληρώσει σεξουαλική πράξη, ενώ υπέδειξαν ως δράστη έναν Αλβανό, που διαμένει στην περιοχή Αλιστράτη.
Ο δράστης δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται από την αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή
Ο 36χρονος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα και αναζητείται από τις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες στα σπίτια συγγενικών προσώπων του 36χρονου και στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.
Η δικογραφία εις βάρος του 36χρονου παραμένει ανοιχτή, καθώς η 15χρονη υποβλήθηκε σε εξέταση από ιατροδικαστή και αναμένεται το πόρισμά του ώστε να επιβεβαιωθεί αν υπάρχουν ίχνη βιασμού.
Οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση εξετάζουν αν ο φερόμενος ως δράστης είχε γνωριμία ή και σχέση με την ανήλικη μαθήτρια
Σχετικά Νέα
Τραυματισμός 15χρονου από φωτοβολίδα στο λιμάνι της Καλύμνου
Στα δάχτυλα του δεξιού χεριού του τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα ένας 15χρονος ημεδαπός εντός.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, στην οδό Ανθείας στην Πάτρα, καθώς Ι.Χ.
Κοζάνη:Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, έξω από την Κοζάνη στο.
Θεσσαλονίκη: Χωρίς προβλήματα η κίνηση των οχημάτων στην Κ. Μακεδονία
Αυξημένη, αλλά χωρίς προβλήματα, είναι η κίνηση των οχημάτων στα εθνικά οδικά δίκτυα που.