

Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στα Σεπόλια.
Η λίστα των εμπλεκομένων μεγαλώνει, και όπως έγινε γνωστό, στο μικροσκόπιο των Αρχών, βρίσκεται ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα θέλησε να «κάνει δώρο» τη 12χρονη, στον άντρα της. Από την έρευνα, είχε προκύψει μία συνομιλία του παιδιού – ή του 53χρονου, που διαχειριζόταν τα προφίλ της – με μια γυναίκα, η οποία μάλιστα ζήτησε να συνευρεθεί η ίδια και ένας φίλος της με την 12χρονη.
Προσπαθούσε να «ψαρέψει» το κοριτσάκι
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, η γυναίκα, είναι γνωστή χορεύτρια. Προσπαθούσε να ψαρέψει την 12χρονη, για να την πληρώσει με σκοπό να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα πάθη του συζύγου της.
Σκοπός της να κάνουν «τρίο», με την γυναίκα να έχει τον ρόλο του δολώματος. Αυτή η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν παλιότερα χορεύτρια σε γνωστά στέκια τόσο της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλίας.
Η λίστα των τεράτων
Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των ατόμων που βίασαν το 12χρονο πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που πίστευαν οι Αρχές.
O κύκλος των ερευνών για τη φρικιαστική υπόθεση στα Σεπόλια διευρύνεται, με τις Αρχές να αναζητούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται πιθανότατα ακόμη και σε κύκλωμα παιδεραστίας.
Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιούνται έφοδοι σε οίκους ανοχής προκειμένου να βρεθεί ο εγκέφαλος που έδινε τον χώρο στον 53χρονο για να κάνει πραγματικότητα τα αρρωστημένα πάθη του.
Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» & «ΤΟ ΒΗΜΑ», ο οποίος δήλωσε ότι υπάρχουν εκτιμήσεις για 60 με 80 άνδρες που βίασαν τη 12χρονη.
Στο μεταξύ, οι έρευνες των Αρχών εστιάζουν και σε ένα ακόμη άτομο που φαίνεται ότι παίζει τον ίδιο ρόλο με τον 53χρονο.
Είναι πιθανότατα το άτομο με το ψευδώνυμο «Μ», το δεξί χέρι του 53χρονου κατηγορούμενου. Ο μαστροπός – ατζέντης, «εισπράκτορας» και συνοδός της 12χρονης στα ραντεβού με τους βιαστές.
Σχετικά Νέα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε αποθήκη στη Ριζούπολη
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας του.
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.