

Σεμινάριο εθελοντών με θέμα «Διαχείριση κρίσεων που προκαλούνται από φυσικές καταστροφές», διοργάνωσε το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Ίασις.
Οι δεκάδες εθελοντές που βρέθηκαν στα Κεντρικά Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, συμμετείχαν στην εκπαιδευτική δράση Crisis Management με αντικείμενο το πώς ενεργοποιείται η πρώτη γραμμή υποστήριξης και συγκεκριμένα ανθρωπιστικής βοήθειας, σε περίπτωση έκτακτης φυσικής καταστροφής. (π.χ. ομάδες παρέμβασης σε πλημμύρες, πυρκαγιές, κ.λπ.).
Στο σεμινάριο συμμετείχε ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του ως εθελοντής δασοπυροσβέστης.
Η διοργάνωση του σεμιναρίου εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασιών της Γραμματείας με φορείς και εθελοντικές οργανώσεις για την εκπαίδευση των εθελοντών του κόμματος, ενώ αναμένονται αντίστοιχες δράσεις στο άμεσο μέλλον.
Σχετικά Νέα
Α. Διαμαντοπούλου: Αντιστροφή της πραγματικότητας και επανάληψη εξαγγελιών χωρίς περιεχόμενο, από την κυβέρνηση
Για απόπειρα αντιστροφής της πραγματικότητας από τη ΝΔ και την Ομάδα Αλήθειας, μίλησε η.
Βουλή: Αντιπαράθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς στη σκιά του πορίσματος Καρώνη για Τέμπη
Στα ύψη ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο στη Βουλή, με επίκεντρο την υπόθεση του σιδηροδρομικού.
Λ.Μενδώνη: Ο Πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη
«Η Ευρώπη χρειάζεται ένα νέο αφήγημα, που να στηρίζεται και στον Πολιτισμό, ως βασικό.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Το πόρισμα Καρώνη αποδεικνύει ότι οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης δεν έχουν όριο
«Αντιεπιστημονικά» και «ατεκμηρίωτα» χαρακτήρισε τα συμπεράσματα του πορίσματος του καθηγητή του ΕΜΠ Δ. Καρώνη.