

Σεμινάριο εθελοντών με θέμα «Διαχείριση κρίσεων που προκαλούνται από φυσικές καταστροφές», διοργάνωσε το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Ίασις.
Οι δεκάδες εθελοντές που βρέθηκαν στα Κεντρικά Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, συμμετείχαν στην εκπαιδευτική δράση Crisis Management με αντικείμενο το πώς ενεργοποιείται η πρώτη γραμμή υποστήριξης και συγκεκριμένα ανθρωπιστικής βοήθειας, σε περίπτωση έκτακτης φυσικής καταστροφής. (π.χ. ομάδες παρέμβασης σε πλημμύρες, πυρκαγιές, κ.λπ.).
Στο σεμινάριο συμμετείχε ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του ως εθελοντής δασοπυροσβέστης.
Η διοργάνωση του σεμιναρίου εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασιών της Γραμματείας με φορείς και εθελοντικές οργανώσεις για την εκπαίδευση των εθελοντών του κόμματος, ενώ αναμένονται αντίστοιχες δράσεις στο άμεσο μέλλον.
Σχετικά Νέα
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μοίρασε γεύματα σε αστέγους στο λιμάνι του Πειραιά
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μοίρασε γεύματα σε αστέγους στο Λιμάνι του Πειραιά. Πρόκειται για.
Στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» το μεσημέρι ο Νίκος Ανδρουλάκης
Δίπλα στους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας “Ο ‘Αλλος ‘Ανθρωπος” στον Κεραμεικό βρέθηκε το μεσημέρι ο Νίκος Ανδρουλάκης .Ο.
Παππάς: Το κλείσιμο της Αθηνών – Λαμίας προδίδει την ανικανότητα της κυβέρνησης
«Η άρον άρον απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας προδίδει τον πανικό, άρα και την ανικανότητα της κυβέρνησης.
Αχτσιόγλου: Τα μπινελίκια Σταϊκούρα στους τραπεζίτες δεν έπιασαν και πολύ τόπο
Για «υποστηρικτή της κερδοσκοπίας ολιγοπωλίων« κάνει λόγο, απευθυνόμενη στην κυβέρνηση, η βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο..