

Οι διασώστες που παλεύουν μέσα στα συντρίμμια σε Τουρκία και Συρία προσπαθούν να σώσουν όχι μόνο τους ανθρώπους, αλλά και τα ζώα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ύστερα από 61 ολόκληρες ώρες κάτω από τα χαλάσματα κατάφεραν να διασώσουν ένα μικρό σκύλο, ράτσας μαλτέζ.
Κατά τη διάρκεια του απεγκλωβισμού του, το μικρό ζώο ήταν τόσο τρομαγμένο που, όπως φαίνεται στο βίντεο, δεν ακούστηκε καν η φωνή του.
Παρόμοια διάσωση είχε γίνει και με μία γάτα, η οποία ύστερα από αρκετές ώρες μέσα στα συντρίμμια, είδε ξανά το φως του ήλιου.
Σχετικά Νέα
ΟΗΕ για Συρία: Έκκληση για συμπεριληπτική μετάβαση και διεθνή στήριξη – Ανάγκη για επενδύσεις
Με δραματικό τόνο η αναπληρώτρια γενική γραμματέας Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ, Τζόις Μσούγια, περιέγραψε.
Αργεντινή: Το «ύστατο χαίρε» στον Πάπα Φραγκίσκο – Πλήθος κόσμου στην κεντρική πλατεία του Μπουένος Άιρες
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χθες Σάββατο σε κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας της Αργεντινής για να.
Νίγηρας: Δώδεκα στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επίθεση τζιχαντιστών
Δώδεκα στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επίθεση τζιχαντιστών κοντά στα σύνορα με το Μαλί, ανακοίνωσε το.
Νιγηρία: Τουλάχιστον 26 νεκροί από την επίθεση ενόπλων σε αυτοσχέδιο ορυχείο χρυσού
Τουλάχιστον 26 άνθρωποι σκοτώθηκαν την Πέμπτη (24/4) από επίθεση ενόπλων σε αυτοσχέδιο ορυχείο χρυσού.