

Μία μικρή φωτεινή αχτίδα, στις “μαύρες” εικόνες που έχουν πλημμυρίσει την ανθρωπότητα απ’ τα ξημερώματα της Δευτέρας (6/2) μετά τον καταστροφικό σεισμό 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που συγκλόνισε τις περιοχές στα σύνορα της Τουρκίας και της Συρίας, ήταν δίχως άλλο η διάσωση του ποδοσφαιριστή της Χατάισπορ, Κρίστιαν Ατσού.
Ο Γκανέζος πρώην μεσοεπιθετικός των Τσέλσι και Νιούκαστλ, ήταν μέσα σε κτίριο που κατέρρευσε απ’ το φονικό σεισμό στην Τουρκία, ωστόσο, αργά το βράδυ της Δευτέρας (6/2) εντοπίστηκε ζωντανός από τα σωστικά συνεργεία.
Το κτίριο στο οποίο έμενε ο Ατσού μαζί με συμπαίκτες του στην Χατάισπορ “έπεσε” ολοκληρωτικά απ’ το σεισμό, όμως ο ίδιος κατέστη δυνατό να απεγκλωβιστεί απ’ τα συντρίμμια. Όπως αναφέρει η πορτογαλική “Abola”, ο 31χρονος Γκανέζος αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αναπνοή κι έχει τραυματιστεί στο δεξί του πόδι, όμως είναι εκτός κινδύνου και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο.
Στο ίδιο κτίριο, από το οποίο ανασύρθηκε ο Ατσού, βρίσκονται εγκλωβισμένοι και άλλοι άνθρωποι της Χατάισπορ, με τα σωστικά συνεργεία να μην έχουν ακόμα καταφέρει να εντοπίσουν τον αθλητικό διευθυντή, Τανέρ Σαβούτ, και τον διερμηνέα της ομάδας.
Σχετικά Νέα
Κάρτα που γράφτηκε στον Τιτανικό πριν βυθιστεί πωλήθηκε σε δημοπρασία για σχεδόν 400.000 δολάρια
Μια κάρτα που έγραψε μέσα στο πλοίο ένας από τους πιο γνωστούς επιζώντες του.
Ιράν: Τουλάχιστον οκτώ οι νεκροί από την τεράστια έκρηξη στο λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς
Τουλάχιστον οκτώ είναι οι νεκροί και περισσότεροι από 700 οι τραυματίες από την τεράστια.
Ανάστατοι παραμένουν οι κάτοικοι στην Κωνσταντινούπολη υπό τον φόβο μεγαλύτερου σεισμού
Ανάστατοι παραμένουν οι κάτοικοι ή τουλάχιστον μια μεγάλη μερίδα αυτών στην Κωνσταντινούπολη καθώς για.
DSK Bank: Οι νέοι δασμοί των ΗΠΑ δεν αναμένεται να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην οικονομία της Βουλγαρίας
Οι νέοι εμπορικοί δασμοί των ΗΠΑ δεν αναμένεται να έχουν σημαντική αρνητική επίδραση στη.