

Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το Ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σήμερα το πρωί, από τον πανικό της έπεσε και έσπασε το χέρι της, μεταφέρθηκε στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ. Οι γιατροί σύμφωνα με τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη, έκαναν ανάταξη και παρείχαν κάθε απαιτούμενη ιατρική διαδικασία στην ηλικιωμένη, η οποία επέστρεψε στο σπίτι της.
Την ίδια ώρα σύμφωνα με την κ. Μπορμπουδάκη η εξέλιξη της πορείας της υγείας των οκτώ τραυματιών που νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο, είναι καλή και βρίσκονται εκτός κινδύνου. Ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική, έξι στην ορθοπεδική και ένας στη βραχεία νοσηλεία.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Αλλαγή παρόχου σε σταθερή, κινητή τηλεφωνία, διαδίκτυο και συνδρομητική τηλεόραση μέσω gov.gr – Αναλυτικά η διαδικασία
Με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό της Δημόσιας.
Αττική: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία του 58χρονου που κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων
Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι.
Κατερίνη: Εξαπατούσαν πολίτες με το δέλεαρ οικονομικών επενδύσεων
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κατερίνης, εξιχνίασαν 16 περιπτώσεων απάτης, με πρόσχημα.
Περιφέρεια Αττικής: Κατασχέθηκαν 4 τόνοι ακατάλληλων τροφίμων
Εντατικοί ήταν οι έλεγχοι των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής στην αγορά καθ’ όλη.