

Στο δάσος του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη κατέφθασε πριν από λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Στόχος της επίσκεψης είναι η αυτοψία του δάσους του Σέιχ Σου, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος της Βορείου Ελλάδος.
Επιπλέον, να σημειωθεί ότι τα επόμενα 24ωρα ξεκινούν εκτεταμένοι καθαρισμοί εύφλεκτης ύλης για την αντιπυρική θωράκιση της περιοχής.
Τα προληπτικά έργα πυροπροστασίας στο δάσος του Σέιχ Σου πραγματοποιούνται υπό την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο αντίστοιχων δράσεων σε Τατόι και Ιπποκράτειο Πολιτεία, καθώς και σε 18 περιοχές της Αττικής οι οποίες παρουσιάζουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά επικινδυνότητας και έχουν ενταχθεί στην Επιχείρηση «Δρυάδες» για την αντιπυρική θωράκισή τους.
Μαζί με τον Νίκος Χαρδαλιά στο σημείο έχουν παρευρεθεί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Υφυπουργός Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, αλλά και ο Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.
Πηγή: grtimes.gr
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.