

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Βλάσης, όπου το πρόγραμμά του περιλαμβάνει συναντήσεις με τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.
«’Αρτι αφιχθείς στη Θεσσαλονίκη και το πρόγραμμα ξεκίνησε με πρωινή συζήτηση με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα για τη συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης σε θέματα που αφορούν στους απόδημους Έλληνες», ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter o κ. Βλάσης.
Ο κ. Βλάσης θα μεταβεί επίσης στο ‘Αγιο Όρος, όπου θα παραστεί στην τελετή εγκατάστασης της νέας Ιεράς Επιστασίας της αθωνικής Πολιτείας και θα επισκεφθεί ιερές μονές.
Επιπλέον, θα συναντηθεί με τον μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου, Θεόκλητο.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.