

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές τριών διαδηλωτών κατά την ένταση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (21/01) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε κινητοποίηση μελών φοιτητικών παρατάξεων (έγινε και στην Αθήνα) ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, αντίσταση και απείθεια.
Η ένταση προκλήθηκε, όταν φοιτητές που συμμετείχαν στη διαδήλωση και συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Βενιζέλου, επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν πορεία μέσω της Εγνατίας Οδού, παρά τα περιοριστικά μέτρα για την πρόληψη διασποράς του κορονοϊού. Συνάντησαν όμως αστυνομικό φραγμό, ενώ ακολούθησαν αψιμαχίες και περιορισμένη χρήση χημικών από τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Δέκα προσαγωγές σε συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας
Σε δέκα προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ, το απόγευμα, σε συγκέντρωση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα,.
Ανοιχτή συζήτηση για τη βία κατά των γυναικών με συμμετοχή της Σ. Μπεκατώρου
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, ο Δήμος Καλλιθέας πήρε.
Σεισμός στην Ελασσόνα: Μη κατοικήσιμα 5 στα 8 σπίτια στη Θεσσαλία
Έλεγχοι από τους μηχανικούς του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και.
Έκκληση γιατρών Κουφοντίνα: Δεν μας αφήνουν να τον δούμε – Κίνδυνος αιφνίδιου θάνατου
Τη μετάβασή τους στο νοσοκομείο Λαμίας ζητούν δύο προσωπικοί γιατροί του Δημήτρη Κουφοντίνα, μετά.