

Τη Ρόδο και το Καστελόριζο θα επισκεφθεί την Κυριακή και τη Δευτέρα, αντιστοίχως, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.
Αναλυτικά, την Κυριακή, στις 10 το πρωί, θα παραστεί στο μνημόσυνο του Δημήτρη Κρεμαστινού. Ακολούθως θα έχει στη μεσαιωνική πόλη, επί δίωρο, συνάντηση με τοπικούς φορείς και στη συνέχεια συνάντηση με στελέχη του Κινήματος.
Τη Δευτέρα, στο Καστελόριζο, από τις 8 το πρωί, η Φ. Γεννηματά θα έχει συνάντηση με τις τοπικές και στρατιωτικές Αρχές και αργότερα, μέσα στη μέρα, θα επιστρέψει στο νησί της Ρόδου.
Σχετικά Νέα
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
To Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέπεται αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο στις 10:00 το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,.