

Σε προληπτική καραντίνα μπήκε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, καθώς η κόρη του βρέθηκε θετική σε τεστ κορωνοϊού.
Όπως έγραψε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών στο Twitter, αυτό το προληπτικο μέτρο κρίνεται απαραίτητο και για τον ίδιο.
Όπως επισημαίνει, η νεαρή κοπέλα δεν έχει κάποια ιδιαίτερα συμπτώματα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας υποβλήθηκαν στην εξέταση και βγήκαν αρνητικά.
Σημειώνεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο ο κ. Θεοδωρικάκος είχε μπει ξανά σε προληπτική καραντίνα, αφού είχε βρεθεί θετικός στον ιό ένας συνεργάτης του.
Χθες το βράδυ, επιβεβαιώθηκε ότι η Χριστίνα μας είναι θετική στον κορονοϊό. Ευτυχώς δεν έχει κάποια ιδιαίτερα συμπτώματα. Όλοι οι υπόλοιποι, κάναμε την εξέταση κι είμαστε αρνητικοί. Μπήκαμε σε καραντίνα στο σπίτι και τηρούμε αυστηρά όλα τα μέτρα. Υπομονή και θα περάσει κι αυτό!
— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) February 13, 2021
Σχετικά Νέα
Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις που διακινούσαν ναρκωτικά στα Μέγαρα
Εξαρθρώθηκαν από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Μεγαρέων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης.
Σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε στην παραλία “Κιόνιο” Ικαρίας
Σορός άνδρα, αγνώστων στοιχείων, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στα.
Μποτιλιάρισμα 6 χλμ. στον Κηφισό λόγω τροχαίου
Σήμερα νωρίς το πρωί, στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού – στο ύψος της γέφυρας.
ΔΥΠΑ: «Ημέρα Καριέρας» στην Αθήνα με πάνω από 6.000 θέσεις εργασίας
Εκατοντάδες κορυφαίες επιχειρήσεις με χιλιάδες θέσεις εργασίας θα βρίσκονται στην 44η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας».