

Μία συνάντηση με συνάδελφό του, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενεργοποίησε άμεσα το πρωτόκολλο ασφαλείας για τον υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό, ο οποίος τέθηκε σε καραντίνα, από τη στιγμή που πληροφορήθηκε για την κατάσταση του βουλευτή.
Επίσης, ο κ. Λιβανός, μόλις ενημερώθηκε από την ιατρική υπηρεσία της Βουλής, υποβλήθηκε σε διαγνωστικό τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό και θα επαναληφθεί στις προβλεπόμενες ημερομηνίες. Στο κτίριο του υπουργείου θα πραγματοποιηθεί απολύμανση, ενώ όλοι οι συνεργάτες του θα υποβληθούν σε έλεγχο ανίχνευσης κορονοϊού.
Για τις προσεχείς ημέρες ο υπουργός θα ασκεί τα καθήκοντά του με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ενώ αναβλήθηκε το προγραμματισμένο ταξίδι του στο Μεσολόγγι, στο πλαίσιο του εορτασμού της 195ης επετείου της Εξόδου.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.