

Σε πολύ καλό κλίμα, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχε εχθές το βράδυ ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Διάσκεψης ΕΕ-ΟΗΕ για τη Συρία.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η συζήτηση που είχαν οι δύο υπουργοί Εξωτερικών στο κατ’ ιδίαν δείπνο εργασίας τους ήταν ουσιαστική και εστιάστηκε στην οικοδόμηση κλίματος εμπιστοσύνης, καθώς και στην προετοιμασία της επόμενης διμερούς συνάντησης στην Αττάλεια, την προσεχή Πέμπτη 21 Μαρτίου.
Σχετικά Νέα
Το ΠΑΣΟΚ για την επιτυχία της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών: Βαθιά ριζωμένο το πόλο στο αθλητικό dna και στην κουλτούρα των Ελλήνων
«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών για το υπέροχο πασχαλιάτικο δώρο που προσέφερε.
Σωκράτης Φάμελλος: Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών
Στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο World Cup στην Κίνα, από την Εθνική Ομάδα.
Ν. Κακλαμάνης: Τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης απέδειξαν ότι έχουν λαμπρό μέλλον
Τα συγχαρητήριά του στις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών για το χρυσό και.
«Ημέρα χαράς, αγάπης και δύναμης! Χριστός Ανέστη!» – Ευχές Κυρ. Μητσοτάκη για το Πάσχα
Τις ευχές του για το Πάσχα έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία ανάρτηση στο.