Σε πανικό ο Ερντογάν: Μην μας «πάρουν» οι Έλληνες την Κωνσταντινούπολη (Βίντεο)

Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν βλέπει ότι χάνει την Κωνσταντινούπολη από τον Εκρέμ Ιμάμογλουκαι ξεκίνησε τον πόλεμο προπαγάνδας εναντίον του, βάζοντας στο κόλπο και την Ελλάδα, για συσπειρώσει τους οπαδούς του.

 

Μην «παραδώσετε» την Κωνσταντινούπολη στους Έλληνες

Ο  μιλώντας χθες στη συνοικία Σαντζάκτεπε, ανέφερε χαρακτηριστικά: «δεν θα παραδώσουμε την Κωνσταντινούπολη μας σε αυτούς τους ψεύτες» και απευθυνόμενος στην ψηφοφόρους της αντιπολίτευσης ανέφερε: «Απευθύνομαι στη νοοτροπία που διακατέχει το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα για να τους πω ότι 1453 δεν ξεκίνησε η τυραννία αλλά οι κατακτήσεις της καρδιάς μας ξεκίνησαν το 1453. Σώζοντας την Ιστανμπούλ από την τυραννία της Κωνσταντινούπολης, σε ποιους κατέληξε; Σε εμάς».

Μην χαροποιήσετε ξανά τους Έλληνες

Ο ίδιος ζήτησε στη συνέχεια από τους πολίτες την Κυριακή να μην χαροποιήσουν ξανά τους Έλληνες, όπως έγινε στις προηγούμενες εκλογές, που έγραφαν για τον «Έλληνα που κατέκτησε την Πόλη». «Ανάμεσα σε εκείνους που χάρηκαν περισσότερο από το αποτέλεσμα των εκλογών της 31ης Μαρτίου ήταν οι Έλληνες. Θυμάστε τους τίτλους των ελληνικών εφημερίδων, έτσι; Θα το αλλάξουμε αυτό την Κυριακή; Αν γίνει αυτό, τότε δεν μας σταματάει τίποτα. Θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα δουλέψουμε πολύ. Πρώτα ο Αλλάχ, θα τα γυρίσουμε τούμπα όλα αυτά», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Δείτε το video:

Σχετικά Νέα