

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε πολλά λιμάνια της χώρας, λόγω βόρειων ισχυρών ανέμων στα πελάγη την Δευτέρα (28/04/2025).
Το απαγορευτικό απόπλου σε πολλά λιμάνια είναι σε ισχύ καθώς οι άνεμοι είναι ισχυροί και σύμφωνα με την ΕΜΥ φτάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο και στα ανατολικά ηπειρωτικά τα 8 με 9 μποφόρ.
Από το λιμάνι του Πειραιά κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη, ενώ δεν πραγματοποιήθηκαν ορισμένα δρομολόγια για τις Κυκλάδες και νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό εκτελούνται από ορισμένες εταιρίες. Σε ισχύ είναι απαγορευτικό από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα και Καβάλα-Πρίνου Θάσου.
Τα δρομολόγια στη γραμμή Βόλος Σποράδες εκτελούνται με πλοία κλειστού τύπου.
Σχετικά Νέα
ΚΕΠΑ: Έρχεται νέα δομή για την εξυπηρέτηση των πολιτών- Όλες οι λεπτομέρειες
Τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2025 θα τεθεί σε λειτουργία η νέα δομή διενέργειας Υγειονομικών.
Εκτέλεση Μοσχούρη: Η δολοφονία Ζαμπούνη και οι ομοιότητες που δείχνουν τη «Φωνή»
Τι ερευνούν οι Αρχές σχετικά με την εκτέλεση του άνδρα στο Χαλάνδρι. Το πιθανό λάθος των εκτελεστών του Χαλανδρίου.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της Πρωτομαγιάς – Τι θα γίνει με τα φορτηγά
Στο πλαίσιο της μείωσης των κυκλοφοριακών προβλημάτων, της βελτίωσης της οδικής κυκλοφορίας και της.
Πάτρα: Ελεύθερος ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε τη 47χρονη ναυτικό
Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο οδηγός του τράκτορα που παρέσυρε θανάσιμα την 47χρονη.