

Κοινωνικές συλλογικότητες πραγματοποιούν συγκέντρωση αλληλεγγύης στο μετρό της Κατεχάκη. Θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ.
Σε νέες περιπέτειες εισέρχεται όχι μόνο η πορεία των σπουδών του Βασίλη Δημάκη, αλλά και η υγεία του, καθώς από το Σάββατο με επιστολή που κοινοποίησε στην πρωτοβουλία «Αλληλεγγύης στον κρατούμενο φοιτητή Βασίλη Δημάκη», ανακοινώνει πως διακόπτει εκ νέου τη λήψη τροφής και νερού, αλλά και την επικοινωνία με τους πάντες. Αφορμή για ακόμη μια φορά οι εμπαιγμοί και οι ψεύτικες δεσμεύσεις του υπ. ΠΡΟ.ΠΟ. και της διοίκησης των φυλακών περί αναίρεσης της τιμωρητικής μεταγωγής του που τον αποκόπτει από τις σπουδές του.
Οι δεσμεύσεις που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ είχαν οδηγήσει στη διακοπή της απεργίας πείνας και δίψας πριν μερικές ημέρες, μετά το τότε κύμα αντιδράσεων. Φαίνεται πως οι δεσμεύσεις δόθηκαν σε μια προσπάθεια (και υπό την ελπίδα εκ μέρους του υπουργείου) να σταματήσουν οι αντιδράσεις και να μην υπάρξει ενδεχόμενο δυναμικό νέο κύμα.
Ωστόσο, η στήριξη στον αγώνα του Βασίλη Δημάκη αποτυπώνεται και πάλι με βροντερό τρόπο. Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο μετρό της Κατεχάκη και πορεία στο υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ.
Στη συγκέντρωση κάλεσαν και ο Τομέας Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά Νέα
Προετοιμάζεται επίσκεψη του Πούτιν στο Ιράν
Το Ιράν προετοιμάζεται για την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν , δήλωσε ο.
Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας – Ιταλίας στη συνάντηση Δένδια με τον Ιταλό ομόλογό του
Λίγο πριν την κατ’ ιδίαν συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι στη Villa Pampili στη.
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση επτά ετών σε άνδρα που οδηγούσε μεθυσμένος και παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί τους
Καταδικάστηκε ο οδηγός που παρέσυρε πριν από έναν χρόνο με το αυτοκίνητό του μία έγκυο γυναίκα, τον σύζυγό της και το δίχρονο.
Τελεσίγραφο Γερμανίας στον Πούτιν: Εκεχειρία στην Ουκρανία σήμερα, αλλιώς θα υπάρξουν νέες κυρώσεις
Η Γερμανία δίνει τελεσίγραφο στον Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς θέλει να προετοιμάσει κυρώσεις κατά της.