

Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος των διαπραγματεύσεων για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης μεταξύ του Ιράν και των ΗΠΑ σήμερα στη Ρώμη, έπειτα από τέσσερις ώρες συνομιλιών, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση του Ιράν προβάλλοντας πλάνα από αντιπροσωπεία που αποχωρεί από το σημείο.
Αυτές οι διαπραγματεύσεις διεξήχθησαν με τη διαμεσολάβηση του σουλτανάτου του Ομάν μέσω του επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας Αμπάς Αραγτσί και του Αμερικανού απεσταλμένου για τη Μέση Ανατολή Στιβ Γουίτκοφ.
Ιρανικά τηλεοπτικά δίκτυα μεταδίδουν πως οι συνομιλίες μεταξύ Τεχεράνης και Ουάσιγκτον διεξήχθησαν σε μια «εποικοδομητική ατμόσφαιρα».
«Η ατμόσφαιρα των συνομιλιών ήταν εποικοδομητική», ανέφερε ανταποκρίτρια της ιρανικής τηλεόρασης, προσθέτοντας πως νέες διαπραγματεύσεις θα μπορούσαν να διεξαχθούν «εντός των επόμενων ημερών».
Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim κάνει επίσης λόγο για μια «εποικοδομητική ατμόσφαιρα».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Εκατοντάδες γαλλικά μέσα ενημέρωσης μηνύουν τη Meta για αθέμιτες διαφημιστικές πρακτικές
Περίπου 200 γαλλικοί όμιλοι μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων τηλεοπτικών καναλιών και εφημερίδων, προσφεύγουν νομικά.
Νεκρός Ρώσος δημοσιογράφος από τραύματα που υπέστη τον Μάρτιο στην Ουκρανία
Ο Ρώσος δημοσιογράφος Νικίτα Γκόλντιν υπέκυψε στα τραύματά του σχεδόν έναν μήνα μετά από.
Η Ρωσία επιτρέπει στην κυβέρνηση του Αφγανιστάν να ονομάσει πρεσβευτή
Η Ρωσία ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι οι Ταλιμπάν μπορούν πλέον να ονομάσουν πρεσβευτή στη.
ΗΠΑ: Εκτέλεση θανατοποινίτη στο Τέξας – Η 13η από την αρχή του έτους
Άνδρας 41 ετών εκτελέστηκε χθες Τετάρτη στο Τέξας, στις νότιες ΗΠΑ, μετά την καταδίκη.