

Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μετά τα κορονοπάρτι που διεξάγονταν τις τελευταίες ημέρες στους χώρους του πανεπιστημίου,
Σύμφωνα με το grtimes.gr, ομάδα ατόμων έχει συγκεντρωθεί και παραμένει μπροστά στην είσοδο του Πανεπιστημίου απέναντι από το νοσοκομείο «Γεννηματάς» επί της Εθνικής Αμύνης σε διαμαρτυρία για την έντονη αστυνομική παρουσία. Τα άτομα έχουν ανοίξει πανό και φωνάζουν συνθήματα κατά της αστυνομίας, των δημοσιογράφων και των πρυτανικών αρχών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν επιτρέπουν σε κανέναν, αν δεν μπορεί να δικαιολογήσει την παρουσία του να εισέλθει στους χώρους του Πανεπιστημίου.
Σχετικά Νέα
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες
Και σήμερα αναμένεται γενικά ηλιόλουστος καιρός, με εξαίρεση μεσημεριανές-απογευματινές μπόρες και καταιγίδες σε Ήπειρο,.
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη – Τι ισχύει για τον Δακτύλιο
Με τροποποιήσεις θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (21/4), αλλά.
Θεσσαλονίκη: Άδειο το κέντρο της πόλης- Κλειστά τα καταστήματα
Μία εικόνα άδειας πόλης παρουσιάζει και σήμερα, δεύτερη ημέρα του Πάσχα, το κέντρο της.