Σχιστό: Καταγγελία σοκ για βεβήλωση νεκρού – «Της λείπανε και τα φυσικά και τα χρυσά δόντια»

Σοκ προκαλεί η καταγγελία για βεβήλωση της σορού ηλικιωμένης, από την οποία, όπως υποστηρίζει συγγενής της, κάποιος αφαίρεσε και τα χρυσά και τα φυσικά δόντια!

«Τον Γενάρη του ’23 ήταν η εκταφή της γιαγιάς μου. Όταν λοιπόν την βγάλαμε, είδαμε ότι στο στόμα της δεν υπήρχαν όχι μόνο τα χρυσά που είχε και είχε αρκετά, δεν είχε ένα-δύο δόντια, είχε μέχρι και γέφυρες χρυσές. Λείπανε και τα φυσικά δόντια όλα και τα χρυσά», υποστηρίζει.

Μετά το πρώτο σοκ, η οικογένεια της νεκρής κάλεσε τους υπεύθυνους στο νεκροταφείο και αμέσως την αστυνομία.

«Πάθαμε πλάκα όταν το είδαμε γιατί ήταν και η μητέρα μου, ο θείος μου, τα παιδιά της και φωνάξαμε τους υπεύθυνους, ανήξεροι όλοι. Φωνάξαμε την Άμεση Δράση κατευθείαν για να καταγραφεί το περιστατικό, κάναμε καταγγελία και μας είπαν να κάνουμε μήνυση κατά αγνώστου και τότε το κάναμε».

Σχιστό: «Την ξεδοντιάζανε την ώρα που είχε φύγει»
Σύμφωνα με το Mega, στη συνέχεια επικοινώνησαν με το γραφείο τελετών, οι οποίοι τους απάντησαν πως δεν είχαν ιδέα για κάποια τέτοια ενέργεια.

«Όταν βλέπεις τη γιαγιούλα και να σκέφτεσαι ότι την ξεδοντιάζανε την ώρα που είχε φύγει είναι πάρα πολύ άσχημο. Δεν αγγίζεις έναν νεκρό, ο νεκρός πρέπει να θάβεται ατόφιος».

Εντύπωση προκαλεί στην οικογένεια ότι πέρα από τα χρυσά, είχαν αφαιρέσει και όλα τα υπόλοιπα δόντια της γυναίκας:

«Τα μέταλλα τα κυνηγάνε πολύ, πόσω μάλλον το χρυσό. Τα χρυσά; Πολύ κέρδος. Πάρα πολύ κέρδος. Το μισό της στόμα ήταν χρυσά δόντια και όταν έγινε η εκταφή δεν υπήρχε ούτε ένα. Και το χρυσό δεν είναι κάτι που λιώνει, δεν είναι κάτι που αλλοιώνεται, ατόφιο μένει».

Η γυναίκα έκανε λόγο για ένα καλοστημένο κύκλωμα εμπορίας με τεράστια κέρδη:

«Καθαρά εμπορία. Δεν είχα δει στον τάφο κάποια φθορά. Στο νοσοκομείο παίζεται το όλο θέμα; Στα γραφεία τελετών; Δεν μπορώ να ξέρω. Σίγουρα υπάρχει εμπορία κάπου».

«Δεν θέλω να φανταστώ πώς την ξεδοντιάσανε τη γυναίκα, γιατί δεν υπήρχε ούτε φυσικό δόντι και δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, γιατί αυτό είναι βεβήλωση νεκρού», καταλήγει, με την έρευνα των Αρχών να συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα