

Ακόμη πιο αυστηρά για τους πιστούς αναμένονται να είναι τα μέτρα της αστυνομίας από το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV, για να μην υπάρξουν εικόνες με πιστούς που «σπάνε» την απαγόρευση κυκλοφορίας, η ΕΛ.ΑΣ. στέλνει στις εκκλησίες για περιπολίες την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η επιτήρηση θα γίνεται από το πρωί έως το βράδυ και ήδη οι διοικητές των αστυνομικών τμημάτων έχουν λάβει τις σχετικές διαταγές. Μάλιστα στην «επιχείρηση» θα συμμετέχουν ακόμα και αστυνομικοί με πολιτικά ώστε να δίνουν πλήρη εικόνα στα κέντρα επιχειρήσεων.
Την ίδια ώρα πληροφορίες έφτασαν στην Γενική Αστυνομική διεύθυνση, για ιερέα ο οποίος έκλεινε ραντεβού με πιστούς μέσω γραπτών μηνυμάτων, οι οποίοι ήθελαν να λάβουν την Θεία Κοινωνία. Αμέσως η αστυνομία ενημέρωσε τον προϊστάμενο του ιερέα για την δραστηριότητά του ζητώντας να τον επιπλήξουν και να σταματήσει η διαδικασία.
Τέλος, η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει απλώσει «δίχτυ» στο διαδίκτυο, ώστε να εντοπίζει τους «ακραίους» που θέλουν να παρασύρουν κόσμο να συγκεντρωθούν αύριο και την Μεγάλη Παρασκευή έξω από εκκλησίες.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.