Σαρωτικοί έλεγχοι σε όλη την Ελλάδα – Νέες καταγγελίες

Οι εισαγγελείς ανηλίκων λαμβάνουν καθημερινά καταθέσεις, ενώ σε εξέλιξη είναι και ο οικονομικός έλεγχος των δομών. Στο μικροσκόπιο, εκτός από το επίσημο ταμείο της οργάνωσης, βρίσκονται και τουλάχιστον 15 στελέχη της.

Την ίδια ώρα, νέες συγκλονιστικές καταγγελίες για κακομεταχείριση παιδιών έρχονται στο φως. Δύο γονείς, τα παιδιά των οποίων φιλοξενούνταν στη δομή της Κιβωτού,  στον Βόλο, καταγγέλλουν στον ΣΚΑΪ πως τα ίχνη των παιδιών τους έχουν μυστηριωδώς εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, μία μητέρα, καταγγέλλει πως, όταν το παιδί της, της ζήτησε βοήθεια επειδή – όπως της είπε – στη δομή οι παιδαγωγοί το κακοποιούσαν, ξαφνικά η επικοινωνία μαζί του χάθηκε και από τότε δεν έχει καταφέρει να του ξαναμιλήσει.

Πατέρας, τα δύο παιδιά του οποίου φιλοξενούνται στη δομή του Βόλου, κατήγγειλε επίσης στον ΣΚΑΙ ότι έχει να μάθει νέα τους εδώ και σχεδόν δύο χρόνια.

Αρνείται τις κατηγορίες ο Πατέρας Αντώνιος

Την ίδια ώρα, νέες υποθέσεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων καταγγέλλονται και πλήθος ερωτήματα προκύπτουν ως προς τη διαχείριση των εκατομμυρίων που έφταναν υπό τη μορφή δωρεών.

Παρόλα αυτά, ο πατέρας Αντώνιος, μέσω ανθρώπων του περιβάλλοντός του, που μίλησαν στον Alpha, διαμηνύει ότι όλα είναι ψέματα και ότι πρόκειται για «κακή κατασκευή σεναρίων», τονίζοντας ότι θα αποδείξει τους ισχυρισμούς του.

Από την πρώτη στιγμή, τόσο ο ιδρυτής της Οργάνωσης όσο και η πρεσβυτέρα είχαν αρνηθεί τις κατηγορίες, με την τελευταία μάλιστα να ρίχνει τις ευθύνες σε παιδιά με παραβατική συμπεριφορά που είχαν σκοπό την εκδίκηση.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα