

Η Σαουδική Αραβία θα οργανώσει φέτος το ιερό προσκύνημα στη Μέκκα, υπό την τήρηση ειδικών συνθηκών προστασίας, κατά της εξάπλωσης της COVID-19, όπως μετέδωσε σήμερα η κρατική τηλεόραση.
«Ο μηχανισμός και οι συνθήκες για το ετήσιο φετινό μουσουλμανικό προσκύνημα στη Μέκκα (Χατζ) θα ανακοινωθούν αργότερα» μετέδωσε η κρατική τηλεόραση επικαλούμενη το αρμόδιο υπουργείο .
Την προηγούμενη χρονιά, η Σαουδική Αραβία επέτρεψε έναν περιορισμένο αριθμό εσωτερικών προσκυνητών να πραγματοποιήσουν το Χατζ.
Σχετικά Νέα
Γάλλος ΥΠΕΞ: «Κανείς δεν θα υπαγορεύσει τη θέση του στη Γαλλία» όσον αφορά την αναγνώριση ενός παλαιστινιακού κράτους
«Κανείς δεν θα υπαγορεύσει τη θέση του στη Γαλλία» όσον αφορά την αναγνώριση ενός.
Τραμπ: Το Ιράν δεν θα αποκτήσει ποτέ πυρηνικά όπλα – Η “πιο καταστροφική” δύναμη στη Μέση Ανατολή
Το Ιράν είναι η “πιο καταστροφική” δύναμη στη Μέση Ανατολή δήλωσε την Τρίτη ο.
Αλβανία: Νίκη με 52% και τέταρτη συνεχόμενη θητεία για τον Ράμα – Σε διαδηλώσεις καλεί η αντιπολίτευση
Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα εξασφάλισε μια τέταρτη συνεχόμενη θητεία, αφού το.
Ο Λαβρόφ θα ηγηθεί της ρωσικής αντιπροσωπείας στην Κωνσταντινούπολη
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ θα ηγηθεί της ρωσικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες με.