

Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε σήμερα, ότι οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές της, διευρύνουν τους εμβολιασμούς κατά της COVID-19 σε όλους τους πολίτες και τους κατοίκους του βασιλείου, ηλικίας 16 ετών και άνω, καθώς τα κράτη του Κόλπου μάχονται για να θέσουν υπό έλεγχο την εξάπλωση του κορωνοϊού.
Το Ριάντ ανακοίνωσε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι το υπουργείο Υγείας θα αρχίσει τον εμβολιασμό του πληθυσμού της Σαουδικής Αραβίας, ηλικίας 16 ετών και άνω, με εμβόλια της Pfizer, ενώ οι πολίτες και οι κάτοικοι του βασιλείου, με ηλικία 18 ετών και άνω, θα εμβολιαστούν με δόσεις του εμβολίου της Astrazeneca.
Δεν ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.
Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας είχε ανακοινώσει χθες, ότι περίπου 3 εκατομμύρια εμβόλια είχαν διανεμηθεί σε 500 κέντρα εμβολιασμού.
Σχετικά Νέα
Σύστημα Εισόδου-Εξόδου στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Οι ευρωβουλευτές της επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) ενέκριναν τη διαπραγματευτική.
ΟΗΕ: Περισσότεροι από 72.000 μετανάστες πέθαναν ή εξαφανίστηκαν από το 2014
Πάνω από 72.000 άνθρωποι πέθαναν ή χάθηκαν κατά μήκος των μεταναστευτικών οδών σε όλο.
Βατικανό: Στο κονκλάβιο θα πάρουν μέρος 133 καρδινάλιοι
Σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς, στο κονκλάβιο για την εκλογή του διαδόχου του Φραγκίσκου.
Ισπανία: Επιστρέφουν στην καθημερινότητα οι κάτοικοι της Μαδρίτης, αντλώντας διδάγματα από τη διακοπή ρεύματος
Οι κάτοικοι της Μαδρίτης επέστρεψαν σήμερα στις εργασίες τους αντλώντας τα διδάγματα από τη.