

Εντυπωσιακή καταγράφτηκε η αύξηση των Τούρκων επισκεπτών στη Σάμο, σύμφωνα με το ertnews.gr που επικαλείται στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Η εφαρμογή του μέτρου της βίζας εξπρές για Τούρκους τουρίστες στη Σάμο έχει αποφέρει θετικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής, αφού 28.336 επισκέπτες έφτασαν στο νησί από τον Απρίλιο ως τα τέλη του Ιουνίου. Η αυξημένη επιβατική κίνηση από την Τουρκία, και συγκεκριμένα από το Σεφεριχισάρ και το Κουσάντασι, αποτελεί μεγάλη ενίσχυση στην τοπική οικονομία του νησιού.
Σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία του Λιμεναρχείου Σάμου και της Λιμενικής Αστυνομίας, η επιβατική κίνηση κυμάνθηκε ως εξής: Απρίλιος: 6.744 επιβάτες, Μάιος: 9.131 επιβάτες και Ιούνιος: 12.461 επιβάτες.
Σχετικά Νέα
Εξαφανίστηκε η 61χρονη Αρετή από την Καρδίτσα – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός έχει σημάνει στο χωρίο Άγιος Γεώργιος στην Καρδίτσα μετά την εξαφάνιση της 61χρονης.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο και τον Άλιμο λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή 27-4-2025 θα.
Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων
Όχημα τύπου βαν τυλίχθηκε στις φλόγες εντός πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα..
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.