Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία της 43χρονης

Συνελήφθη ο ύποπτος για την άγρια δολοφονία στη Σαλαμίνα, ο οποίος είχε διαφύγει από το σημείο χρησιμοποιώντας το όχημα της 43χρονης που σκότωσε, πυροβολώντας από το τζάμι της εξώπορτας.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον δράστη στο Κερατσίνι, όπου εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο της 43χρονης. Ο 71χρονος μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πειραιά.

Με την κοινωνία στη Σαλαμίνα από την γυναικοκτονία να βρίσκεται ακόμη υπό σοκ, αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις ότι ο 71χρονος φερόμενος ως δράστης είχε καταγγελθεί από την 43χρονη για ενδοοικογενειακή βία τόσο σε βάρος της, όσο και σε βάρος του 15χρονου παιδιού της.

Μιλώντας στον Alpha, ο πρώην σύζυγος της 43χρονης και πατέρας του 15χρονου σήμερα παιδιού που επίσης κακοποίησε ο φερόμενος ως δράστης αποκάλυψε: «Έχει φάσμα αυτισμού ο γιος μου, δεν μιλάει και καλά».

Όπως είπε, είχαν χωρίσει εδώ και 4 χρόνια με το θύμα, η οποία συζούσε με κάποιον εκεί. «Εγώ πήγαινα και έπαιρνα το παιδί μου από το σπίτι όπου συζούσε και το επέστρεφα εκεί. Τα Σαββατοκύριακα όλα το είχα εγώ το παιδί. Τώρα δύο φορές το πήρα από τη γιαγιά του».

Η μητέρα του θύματος του είπε ότι η 43χρονη είχε πάει στο πατρικό, το παιδί τους πήγε με ταξί στο σχολείο και εκείνος πήγε στο σπίτι και την πυροβόλησε στο πατρικό της.

Ο πρώην σύζυγος του θύματος αποκάλυψε ότι είχε γνωρίζει τον φερόμενο ως δράστη. «Δεν μου είχε δώσει και την καλύτερη εικόνα, αλλά δεν είχαμε και πολλά πολλά. Εγώ ήθελα να απομακρύνω το παιδί μου». Για τον 71χρονο μάλιστα είπε ότι «ήταν οδηγός σε βανάκια που έπαιρνε παιδάκια και τα πήγαινε στο σχολείο και εκεί γνωρίστηκαν με την πρώην σύζυγό μου, είχε μπει συνοδηγός».

Της είχε σπάσει το πόδι, βρέθηκε νεκρή με γύψο
Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου η γυναίκα είχε καταφύγει στην Αστυνομία λέγοντας ότι ο 71χρονος χτύπησε την ίδια και το 15χρονο παιδί, και μετά πήρε το κινητό της για να μην μπορεί να ειδοποιήσει την αστυνομία. Επίσης, της πήρε και το αυτοκίνητο και έφυγε, αφήνοντάς τη με κατάγματα στο πόδι.

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της τη χτύπησε με τόση δύναμη που της έσπασε το πόδι.

Όταν οι αστυνομικοί τη βρήκαν νεκρή, με τραύματα από σφαίρες στην κοιλιά και το στήθος, η γυναίκα είχε ακόμη τον γύψο στο πόδι.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα