Σαλαμίνα: Καταγγελία για τηλεφωνήματα σε πολίτες για να ακυρώσουν τα ραντεβού εμβολιασμού

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Πειραιά, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, κάποια άτομα που είχαν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά αρχεία του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας τηλεφωνούσαν σε πολίτες προκειμένου να ακυρώσουν τα ραντεβού που είχαν κλείσει για να εμβολιαστούν.

«Πληροφορήθηκα πως ασυνείδητα κι επικίνδυνα άτομα, κακόβουλα κι έχοντας προφανώς πρόσβαση σε ηλεκτρονικά δεδομένα και ονόματα, καλούσαν τηλεφωνικά πολίτες που είχαν κανονίσει ραντεβού για εμβολιασμούς στο 1ο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας κι ακύρωναν τις συναντήσεις τους.

Το πρόβλημα αποκαλύφθηκε όταν κάτοικοι του νησιού καλούσαν αγανακτισμένοι να μάθουν γιατί άλλαζαν αιφνιδιαστικά οι εμβολιασμοί τους κατά του COVID 19, κάτι που φυσικά δεν ήταν αλήθεια.

Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της διοίκησης του Κέντρου Υγείας του νησιού και της Β Υ. Π. Ε η υπόθεση πήρε την αστυνομική οδό. Ο λόγος πλέον βρίσκεται στις αστυνομικές αρχές να αποκαλύψουν όσους έδρασαν με αντικοινωνική συμπεριφορά. Οι προσπάθειες αποσταθεροποίησης της συγκεκριμένης υγειονομικής μονάδας δεν θα περάσουν», έγραψε στο Facebook ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα