

«Την αμέριστη συμπαράστασή της, την προσωπική της ευγνωμοσύνη αλλά και όλων των Ελλήνων», εξέφρασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Σωτήρη Τσιόδρα, καθηγητή Παθολογίας-Λοιμώξεων, εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, τον Χαράλαμπο Γώγο, καθηγητή Παθολογίας-Λοιμωδών νοσημάτων, διευθυντή Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και τον Δημήτρη Μπούμπα, καθηγητή Παθολογίας Ρευματολογίας, διευθυντή Δ΄ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν».
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε από τους επιστήμονες να μεταφέρουν σε όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης τις θερμές ευχαριστίες της για το δύσκολο έργο που επιτελούν. Τόνισε, παράλληλα, ότι συμμερίζεται απόλυτα τις αγωνίες τους και ότι θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.
Η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισημαίνει, ακόμα, την ανάγκη όλοι οι Έλληνες πολίτες να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες και την ενημέρωση των υπεύθυνων επιστημόνων και των αρμοδίων αρχών.
«Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που δοκιμάζονται οι αντοχές της κοινωνίας μας δεν υπάρχουν περιθώρια για παραπληροφόρηση και εύκολη υιοθέτηση αστήρικτων θεωριών, που καλλιεργούν τον πανικό. Με υπευθυνότητα, πειθαρχία, αλλά και αισιοδοξία, θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε και αυτή την παγκόσμια απειλή» τονίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Σχετικά Νέα
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.
Κεραμέως: Ο Πάπας Φραγκίσκος δίδαξε τη συγχώρεση και τη μετάνοια με το παράδειγμά του
«ΟΠάπας Φραγκίσκος ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα, που εργάστηκε για την ενότητα του Χριστιανισμού, προσπαθώντας.