

Πυρά κατά των τριών υποψηφίων βουλευτών που εναντιώθηκαν στην επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου να «ανακατέψει» τις εκλογικές λίστες της Πλεύσης Ελευθερίας, εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Σπύρος Μπιμπίλας.
Συγκεκριμένα, κατηγόρησε ουσιαστικά τις τρεις κυρίες (Όλγα Δάλλα, Μαργαρίτα Καζάκου, Χρύσα Διαμαντοπούλου) ότι εξελέγησαν τυχαία, καθώς «οι κυρίες που ήρθαν πρώτες, ήταν και πρώτες στη σειρά λόγω του ονόματος. Αν παρατηρήσετε δηλαδή, έχουν βγει κυρίως τα άλφα ή τα δέλτα».
«Καταλαβαίνω την πικρία κάποιων ανθρώπων αλλά πρέπει και εκείνοι να καταλάβουν ότι αφού μπήκαν στα ψηφοδέλτια την τελευταία στιγμή στην Πλεύση και δεν είναι όπως είμαστε εμείς, 7 και 8 χρόνια στο κόμμα, από τη στιγμή που δημιουργήθηκε, θα πρέπει να καταλάβουν ότι μπήκαν για να βοηθήσουν», υπογράμμισε.
Μάλιστα τόνισε ότι «ο αρχηγός του κόμματος έχει όντως δικαίωμα από τον νόμο να καταρτίζει τις λίστες όπως αυτός θέλει. Το είχε πει πάρα πολλές φορές στις συνεδριάσεις που κάναμε ότι αν πάμε σε δεύτερες εκλογές, θα καταρτιστούν οι λίστες διαφορετικά και με καινούργια άτομα που θα προστεθούν».
Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι ένας από τους «ευεργετημένους» της επιλογής της κας Κωνσταντοπούλου καθώς στις εκλογές της 21ης Μαΐου είχε συγκεντρώσει 2.577 σταυρούς προτίμησης στην Α’ Αθηνών, κατακτώντας την τρίτη θέση, ενώ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, τοποθετήθηκε πρώτος στο ψηφοδέλτιο του Νοτίου Τομέα Αθηνών.
Τοποθετήθηκε δηλαδή σε εκλόγιμη θέση (αν η Πλεύση Ελευθερίας καταφέρει να ξεπεράσει το 3% της εισόδου στη Βουλή) αφήνοντας εκτός την Δάλλα Όλγα με τους 6,168 σταυρούς. Περισσότερους σταυρούς από τον Σπύρο Μπιμπίλα συγκέντρωσαν και οι Λογοθέτη Σοφία, Χαλαμπαρδάκη Αικατερίνη, Αρίδας Χρήστος και Καλαϊτζάκης Μύρων του Νοτίου Τομέα Αθηνών, οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε χαμηλότερες (μη εκλόγιμες θέσεις).
Σχετικά Νέα
Α. Γεωργιάδης: Επαναστατικές παρεμβάσεις για υγεία και νοσηλευτές – Η μεγαλύτερη αναμόρφωση του ΕΣΥ
Προτεραιότητα του υπουργού Υγείας δείχνει να είναι η ενίσχυση του συστήματος Υγείας με νοσηλευτές.
Π. Μαρινάκης: Φοιτητές που συλλαμβάνονται για αξιόποινες πράξεις στα ΑΕΙ θα χάνουν άμεσα την ιδιότητα τους για δύο χρόνια
Οι φοιτητές που συλλαμβάνονται για αξιόποινες πράξεις στα πανεπιστήμια θα χάνουν άμεσα την ιδιότητα.
Συνάντηση Σωκράτη Φάμελλου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο
Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε χθες, Παρασκευή (9/5) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,.
Ο Απ. Τζιτζικώστας στο ΕΡΤΝews: Θα παραστώ στη συζήτηση για τα Τέμπη στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούνιο
«Ημέρα της Ευρώπης» και μόλις επέστρεψα από το Καστελόριζο δίνοντας το μήνυμα ότι η.