

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ επικοινώνησε σήμερα με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου. Όπως ανακοίνωσε μέσω της πλατφόρμας «Χ», ο Σαρλ Μισέλ επιβεβαίωσε την «ένθερμη αλληλεγγύη της ΕΕ προς το Ισραήλ μετά τις φρικτές επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου» και πρόσθεσε ότι «όλοι οι όμηροι πρέπει να απελευθερωθούν αμέσως».
Ο Σαρλ Μισέλ επανέλαβε «την έκκληση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να διασφαλιστεί ότι όλη η ζωτική βοήθεια θα παραδοθεί στον άμαχο πληθυσμό στη Γάζα». Επισήμανε επίσης ότι: «Η διατήρηση της σταθερότητας στη Δυτική Όχθη είναι υψίστης σημασίας. Και πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να αποφευχθεί η κλιμάκωση στην περιοχή».
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.
Ζελένσκι: Περιμένουμε σαφή απάντηση από τη Ρωσία στην πρόταση για νέα εκεχειρία σε μη στρατιωτικές υποδομές
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε απόψε ότι θέλει μια «σαφή απάντηση» από.
Ο Τραμπ θα παραστεί στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα πάει στην κηδεία του πάπα.
Ισόβια κάθειρξη για 23 δολοφονίες με ρατσιστικά κίνητρα στο Τέξας – Ο δράστης δήλωσε ένοχος «για να αποφύγει τη θανατική ποινή»
Ο δράστης της σφαγής του 2019 σε ένα σουπερμάρκετ της ισπανόφωνης κοινότητας του Ελ.