Σ. Μαυροειδάκος: «Άκρως επαγγελματική» η συμπεριφορά του οδηγού του γερανού – «Σωστά παρέσυρε τους κάδους»

Άκρως επαγγελματική χαρακτήρισε τη δολοφονική ενέργεια του οδηγού του γερανού στη διαδήλωση της περασμένης Πέμπτης, ο γ.γ. ειδικών φρουρών Αττικής, Στράτος Μαυροειδάκος.

Όπως είπε στο Open, ο οδηγός της Τροχαίας «κάποιους κάδους χτύπησε» και «έκανε τη δουλειά του», ενώ o διαδηλωτής «χτύπησε από τον κάδο» τον οποίο -σημείωσε- «σωστά παρασύρει ο συνάδελφος».

Ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών, μεταξύ άλλων, σχολίασε το βίντεο με τη διμοιρία των ΜΑΤ στο Σύνταγμα λέγοντας πως δεχόταν επιθέσεις με μολότοφ.

Σχολιάζοντας προφανώς και τις δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα, ο Στράτος Μαυροειδάκος ανέφερε: «άλλοι λένε ότι πανικοβλήθηκε, ότι φοβήθηκε ότι ήταν σε πανικό. Τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη. Ο συνάδελφός μου ενήργησε άκρως επαγγελματικά, ο γερανός κινείται μέσα σε κυκλοφορία, δεν είναι κλειστός ο δρόμος».

»Αν δείτε το βίντεο από την αρχή είναι εγκλωβισμένος στα αυτοκίνητα και αναπτύσσει ταχύτητα γιατί βλέπει τους κάδους, χωρίς να στρέφεται ενάντια σε πολίτες. Στο βίντεο χτυπάει ο διαδηλωτής από τον κάδο τον οποίο σωστά παρασύρει ο συνάδελφός μου. Το όχημα θεωρείται όπλο στο νόμο όταν υπάρχει τροχαίο. Δεν υπάρχει τροχαίο εδώ, κάποιους κάδους χτύπησε ο συνάδελφος. Είχε δεχτεί επίθεση στα 50 μέτρα από το σημείο. Εχει ενεργήσει άκρως επαγγελματικά, είναι ένας έμπειρος αστυνομικός που εργάζεται 10 χρόνια. Ο γερανός πάει για να κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας διότι όταν γίνονται συγκεντρώσεις υπάρχουν και γερανοί γι’ αυτή τη δουλειά. Ο συνάδελφος έκανε τη δουλειά του. Όσο για τη διμοιρία που μπήκε μέσα στην πορεία, δέχεται επιθέσεις με μολότοφ», συνέχισε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα