

«Το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών, και ειδικά η δεύτερη θέση της Ακροδεξιάς, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και οφείλει να αφυπνίσει τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις σε όλη την Ευρώπη», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος σε ανάρτησή του για τις γερμανικές εκλογές.
«Η κατάρρευση των Σοσιαλδημοκρατών οφείλεται ξεκάθαρα στο γεγονός ότι το SPD επέλεξε να υλοποιήσει συντηρητικές πολιτικές και όχι φιλολαϊκές, αριστερές και προοδευτικές», σημειώνει, προσθέτοντας ότι «αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά ότι οι επιλογές που ενισχύουν τις ανισότητες, τον κοινωνικό αποκλεισμό και που κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους, τελικά τροφοδοτούν τον σκοταδισμό».
«Αχτίδα φωτός η άνοδος του Die Linke. Μίας ανανεωμένης και δυναμικής Αριστεράς. Διότι, η απάντηση στην Ακροδεξιά πρέπει να στηρίζεται στα ιδανικά της ειρήνης και της αλληλεγγύης, αλλά και στον αγώνα για ένα δικαιότερο κόσμο», τονίζει ο Σ. Φάμελλος και καταλήγει:
«Όλες οι προοδευτικές δυνάμεις οφείλουν να πάρουν το μήνυμα της στροφής προς αριστερές πολιτικές μακριά από τα αδιέξοδα νεοφιλελεύθερων και συντηρητικών επιλογών, ως τον μόνο δρόμο για να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά η Δεξιά και η Ακροδεξιά».
Σχετικά Νέα
ΔΕΗ blue: Στην Πάτρα το πιο ισχυρό Hub φόρτισης της Ελλάδας με συνολική ισχύ 1,2 MW
Το δημόσιο δίκτυο φόρτισης της ΔΕΗ blue ενισχύεται σημαντικά με την προσθήκη του νέου.
ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τη νέα δράση με επιδότηση 75% για 18 μήνες
Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τη νέα δράση με επιδότηση 75% για 18 μήνες. Ήδη 500.
ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα πληρωμή έως το τέλος Μαΐου – Σε ποιους θα πιστωθούν 120 εκατ. ευρώ τη Μεγάλη Τετάρτη
Σε δυο φάσεις αναμένεται να γίνει η καταβολή ποσού έως 260 εκατ. ευρώ από.
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι πληρώνονται μέχρι αύριο Παρασκευή
Αύριο, Παρασκευή, 11 Απριλίου ολοκληρώνεται το μπαράζ πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ. Συγκεκριμένα.