«Ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να θυματοποιηθεί, ενώ το πραγματικό θύμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος εξαπέλυσε πυρά κατά του πρώην προέδρου του κόμματος λέγοντας ότι έχει κάνει πολλά και συνεχή λάθη.
Ο Σωκράτης Φάμελος, συγκεκριμένα, μιλώντας στο Live News έκανε λόγο για σοβαρά πολιτικά προβλήματα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη θητεία του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία.
Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Είναι σημαντικό θέμα η διαφάνεια στην πολιτική. Με ενδιαφέρει το σπίτι μου, το κόμμα μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε συρρίκνωση, γι’ αυτό υπήρξε η πρόταση να πάμε στη βάση, τελικά κατέληξε σε μομφή και πάμε σε συνέδριο, για να έχει η χώρα μας ένα αξιόπιστο αριστερό προοδευτικό κόμμα»,
Συνεχίζοντας είπε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης εξελίχθηκε σε αντίπαλο του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ένα πολιτικό πρόσωπο που βαρύνεται με συνεχή λάθη είναι θέμα εάν μπορεί να είναι σε θέση ευθύνης. Ζητείται να απολογηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη και τα στελέχη του για τα πολλαπλά λάθη του προηγούμενου προέδρου και μάλιστα, ο ίδιος επέλεξε να είναι υποψήφιος με εξώδικα, κατηγορίες διαπλοκής και κουκούλες», τόνισε και πρόσθεσε: «Από ανεπαρκή λύση στον ΣΥΡΙΖΑ εξελίχθηκε σε αντίπαλο του κόμματος. Η Δημοκρατία δεν είναι α λα καρτ, δεν μπορούμε να ζητάμε από τα μέλη να εκλέξουν τον πρόεδρο και ο πρόεδρος από τα μέλη να τον εκλέγουν, αλλά όχι να τον ελέγχει η Κεντρική Επιτροπή».
«Ο ίδιος επέλεξε να στραφεί κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το ερώτημα είναι πόσο μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να περιμένει να συρρικνώνεται και να απαξιώνεται, όσο έξω κάνει πάρτι ο Μητσοτάκης;», κατέληξε ο Σωκράτης Φάμελλος.