Σ. Αναγνωστοπούλου: “Σκέφτομαι να αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ”

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ η Σία Αναγνωστοπούλου κατά τη συνέντευξή της στο Κοntra24 το βράδυ της Πέμπτης, στη σκιά των ραγδαίων εξελίξεων των τελευταίων ημερών στην Κουμουνδούρου.

Η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής ενέτειναν τον προβληματισμό της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ που παραδέχτηκε ανοιχτά ότι σκέφτεται σοβαρά να ακολουθήσει το μονοπάτι της εξόδου, όπως έπραξαν πολλά ακόμη στελέχη του κόμματος.

“Θα μιλήσω πάρα πολύ ειλικρινά. Είμαι σε σκέψη. Γιατί σε αυτό το πλαίσιο δεν κρύβω τα λόγια μου. Δεν είναι εύκολο να αποχωρήσεις από ένα κόμμα στο οποίο έχεις δώσει πολλά πράγματα. Στην Αριστερά είμαι από τα 18 μου χρόνια. Όταν είσαι τόσα χρόνια, βαραίνουν πάρα πολλά πράγματα. Δίνω τον χρόνο που χρειάζομαι για να μπορώ να αποφασίσω. Ο ΣΥΡΙΖΑ που φτιάξαμε κατοικεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ; Θέλω να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα”, είπε η βουλεύτρια Αχαΐας του κόμματος.

Εν συνεχεία, σχολιάζοντας τις διαδοχικές συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με κορυφαία στελέχη του χώρου, ανέφερε πως και εκείνη συναντήθηκε μαζί του πριν λίγες μέρες, εκφράζοντας του μεταξύ άλλων την ανησυχία της για το μέλλον του κόμματος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα