

Το προσωπικό καμπίνας της Ryanair στην Ισπανία θα απεργήσει για έξι ημέρες στα τέλη Ιουνίου και στις αρχές Ιουλίου, όπως ανακοίνωσαν σήμερα τα πιο σημαντικά συνδικάτα των εργαζομένων.
Το προσωπικό θα απεργήσει στις 24,25,26 και 30 Ιουνίου, αλλά και την 1η και 2α Ιουλίου, καθώς, οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις συνθήκες εργασίας, αλλά και στο επίπεδο των μισθών τους, σύμφωνα με την ένωση εργαζομένων USO.
Σχετικά Νέα
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.