

Συνθήματα έγραψαν μέλη του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Θάνου Πλεύρη στο Κολωνάκι. Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας διαμαρτυρήθηκαν για την περίπτωση του 6χρονου Θωμά από τα Γρεβενά που έμεινε εγκεφαλικά νεκρός, ενώ νωρίτερα καθυστέρησε η μεταφορά του σε νοσοκομείο λόγω έλλειψης κλινών.
Η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα στο Facebook αναφέρει: «Ο 6χρονος Θωμάς απ’τα Γρεβενά είναι μια ακόμα περίπτωση, αν και πολύ χαρακτηριστική, της μοίρας που μας επιφυλάσσει ο εταιρικός ζυγός και η θρησκεία του χρήματος. Για τον μικρό Θωμά δεν υπήρχε ελεύθερη κλίνη ΜΕΘ στα Γρεβενά, ούτε χώρος στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ούτε και είχε την οικονομική δυνατότητα για κάποια άδεια κλίνη σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Το προσωπικό του νοσοκομείου Γρεβενών εκτιμάται ότι έκανε ό,τι έπρεπε να γίνει.
Για ένα παιδάκι σαν τον Θωμά δεν προβλέπεται η διακομιδή του με ελικόπτερο. Ενώ σηκώνονται ελικόπτερα για “επίσημους”, για χαραμοφάηδες παπάδες, ακόμα και για τις σωρούς τους ή για επισκέψεις σε εκδηλώσεις».
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.