

Η Ρουμανία, χώρα μέλος του NATO, ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν εντόπισε παραβίαση του εναέριου χώρου της από ρωσικό πύραυλο που είχε στόχο την Ουκρανία, έπειτα από σχετικούς ισχυρισμούς του Κιέβου.
«Το σύστημα εναέριας επιτήρησης, αναπόσπαστο τμήμα του συστήματος του NATO, δεν εντόπισε μια τέτοια κατάσταση», σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρουμανίας.
«Τα δεδομένα δεν επιβεβαιώνουν» ότι ένας πύραυλος «παραβίασε τον εναέριο χώρο της Ρουμανίας», επισήμανε το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.
Προηγουμένως ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας είχε δηλώσει ότι ρωσικός πύραυλος που είχε στόχο την Ουκρανία διέσχισε τον εναέριο χώρο της Μολδαβίας και της Ρουμανίας κατά τη διάρκεια μαζικής επίθεσης που εξαπέλυσε η Ρωσία σήμερα το πρωί εναντίον της χώρας του.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, AFP
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Οι τρεις μήνες της 2ης θητείας Τραμπ στην προεδρία σε 10 στιγμές-κλειδιά
Μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο την 20ή Ιανουαρίου, ο Ντόναλντ Τραμπ αναποδογύρισε.
Τουλάχιστον επτά νεκροί σε νέες ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα
Τουλάχιστον επτά άμαχοι σκοτώθηκαν την Τρίτη σε νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές σε διάφορα σημεία.
Νότια Κορέα: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ θα οδηγήσουν σε επωφελή συμφωνία
Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Χαν Ντουκ-σου, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι.
Η Βενεζουέλα κατηγορεί το Ελ Σαλβαδόρ για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο πρόσαψε «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή» στον.