

Η Ρουμανία εντόπισε το πρώτο κρούσμα της βρετανικής παραλλαγής του κορωνοϊού σε μια 27χρονη γυναίκα από την νότια κομητεία Γκιουγκίου η οποία ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος νοσοκομείου του Βουκουρεστίου.
“Αν οι πληροφορίες που δόθηκαν από την ασθενή αληθεύουν, τότε αυτό σημαίνει ότι ο ιός ήδη κυκλοφορεί στη Ρουμανία”, δήλωσε ο Καταλίν Αποστολέσκου, εκπρόσωπος του νοσοκομείου Ματέι Μπαλς στην πρωτεύουσα Βουκουρέστι μιλώντας στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο Β1.
“Αναμένουμε αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων”, είπε προσθέτοντας ότι η ασθενής είχε ελαφρά συμπτώματα και της επιτράπηκε να πάει στο σπίτι.
Η Ρουμανία, κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει καταγράψει 663.799 κρούσματα κορωνοϊού και 16.506 θανάτους από πέρυσι τον Φεβρουάριο όταν ο κορωνοϊός έφθασε στο έδαφός της.
Σχετικά Νέα
Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός του Περού
Ο Περουβιανός πρωθυπουργός Γουστάβο Αδριανσέν παραιτήθηκε χθες Τρίτη, παραμονή της διεξαγωγής ψηφοφορίας στο κοινοβούλιο.
Μερτς: Μεταρρυθμίζουμε τη χώρα μας, η Γερμανία επέστρεψε
Μεταρρυθμίζουμε τη χώρα μας, τόνισε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι.
Ο Μακρόν καταδίκασε τις δράσεις της κυβέρνησης Νετανιάχου στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, καταδίκασε με τον.
Νιγηρία: Νεκροί τέσσερις στρατιώτες από επίθεση τζιχαντιστών
Τουλάχιστον τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν χθες Τρίτη κατά τη διάρκεια επίθεσης τζιχαντιστών εναντίον στρατιωτικής βάσης.