Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, καθώς τελικά στον οργανισμό της Τζωρτζίνας ανιχνεύθηκε καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη, γεγονός για το οποίο τοποθετήθηκε σχετικά ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Ο Όθων Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Live News» και ανέφερε πως «έχουμε σκοπό να διασαφηνίσουμε αν πρόκειται για φαρμακευτική ή όχι κεταμίνη. Ήδη μαθαίνουμε ότι πρόκειται για ανεύρεση φαρμακευτικής, δηλαδή νοσοκομειακής κεταμίνης, πράγμα που αν είναι ακριβές έχει κάποιες προεκτάσεις».
Σημειώνεται, ότι όπως μετέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/5) η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η ουσία που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα είναι καθαρή κεταμίνη φαρμακευτικής προέλευσης, χωρίς παραφαρμακευτικά ή παρασυστατικά στοιχεία.