

Στις 9 Ιανουαρίου του 2023 προσδιορίστηκε η δίκη για τη δολοφονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας με κατηγορούμενη τη Ρούλα Πισπιρίγκου.
Η 33χρονη θα οδηγηθεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με την κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών ο θάνατος του κοριτσιού οφείλεται στη χορήγηση κεταμίνης μέσα στο νοσοκομείο Παίδων στις 29 Ιανουαρίου 2022.Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών έχει παραπεμφθεί σε δίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά και για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος της της Τωρτζίνας, στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», τον Ιανουάριο του 2022.
Η 33χρονη κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της με τη χορήγηση κεταμίνης μέσα στο νοσοκομείο. Ακόμη με το ίδιο βούλευμα η κατηγορούμενη παραπέμπεται να δικαστεί και για απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021 μέσα στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Πάτρας. Οι δικαστές έκριναν πως η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού έγινε και πάλι πιθανότατα με τη χορήγηση κεταμίνης.
Τέλος, να σημειωθεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί για την ερχόμενη Παρασκευή και για κατηγορίες που αφορούν στους θανάτους και των άλλων δύο κοριτσιών της, της Ίριδος και Μαλένας.
Η 33χρονη, η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη, αρνείται το σύνολο των κατηγοριών που αντιμετωπίζει.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.
Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα αρπαγής τριών ανηλίκων στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
Ένας αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής,.
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.